Çaykur Rizespor, son maçlardaki talihsiz sonuçların ardından üst sıralardaki iddiasını sürdürebilmek için Pendikspor maçına odaklandı. MKE Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarında son dakika gollerine maruz kalarak önemli puanlar kaybeden Yeşil-Mavililer, artık kalan üç maçı en iyi şekilde değerlendirerek şanslarını sonuna kadar zorlamak istiyor.

İlk adım olarak 12 Mayıs Pazar günü deplasmanda Pendikspor'a konuk olacak olan Çaykur Rizespor, bu maçı kazanarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Takım, hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri'nde kuvvet ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma ile başladı. Bugün ise taktik ağırlıklı antrenmanla devam edecek.

Ligdeki galibiyet hasretine son vermek isteyen Yeşil-Mavililer, Pendikspor karşısında en iyi performanslarını sergilemek için hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın teknik heyeti ve oyuncuları, bu maçın son derece kritik olduğunun farkında ve sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyor.

1461 Trabzon, Vanspor Maçına Odaklandı 1461 Trabzon, Vanspor Maçına Odaklandı

Çaykur Rizespor taraftarları da takımlarını desteklemek için maça büyük bir heyecanla hazırlanıyor. Pendikspor karşısında alınacak olan galibiyet, Yeşil-Mavililer için umut dolu bir başlangıç olabilir.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN