Haftalık Burç Yorumları:

Koç Burcu: Güneş ve Satürn'ün 29 Şubat'ta Balık burcundaki kavuşumu, beklemekte olduğunuz alanlarda bazı sorgulamalara neden olabilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz, bu duyguları anlamlandırmak için zaman ayırabilirsiniz.

Boğa Burcu: Arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız 29 Şubat'ta gündeme gelebilir. Destek olmak veya yanlış ilişkilerden uzaklaşmak gibi sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz.

14 Mayıs'ta para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor? 14 Mayıs'ta para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor?

İkizler Burcu: İş hayatınızla ilgili revizeler yapma zamanı geldi. Aldığınız sorumlulukları değerlendirmek ve zamanınızı nasıl ayıracağınızı belirlemek önemli olacak.

Yengeç Burcu: 29 Şubat'ta Güneş ve Satürn'ün kavuşumu size yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Kendinizi daha yapıcı ve gerçekçi bir şekilde değerlendirmeniz gerekebilir.

Aslan Burcu: Güneş ve Satürn'ün kavuşumuyla ilgilenmediğiniz konularla karşılaşabilirsiniz. Dikkatinizi çekmeyen sorunlarla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Başak Burcu: Evlilik veya ortaklıklarla ilgili konularda bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Fikir ayrılıklarını, ortak bir paydada buluşma çabasıyla sonlandırabilirsiniz.

Terazi Burcu: Sağlık sorunları veya psikolojik durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlarla görüşmek daha akıllıca olabilir.

Akrep Burcu: Hobilerinizi mesleğe dönüştürme veya bir alanda profesyonelleşme fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi zorlamanız gerekebilir.

Yay Burcu: Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Sorunlara karşı tepkisiz kalmak yerine, çözüm aramak önemli olacak.

Oğlak Burcu: 29 Şubat'ta Güneş ve Satürn'ün kavuşumu, iletişim becerilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Bu yetilerinizi geliştirmek için araştırma yapabilirsiniz.

Kova Burcu: Ekonomik koşullarınızda düzenlemelere gitmeniz gerekebilir. Yaptığınız işlerden elde ettiğiniz sonuçları değerlendirmek önemli olacak.

Balık Burcu: Kendinize ayırdığınız zamanı ve bunu nasıl değerlendirdiğinizi düşünmeniz gerekebilir. Eksikliklerin ve yoksunlukların kaynağını fark etmek önemli olacak.

Kaynak: HÜRRİYET