Ortahisar Engelsiz İletişim Merkezi'nde gerçekleşen Anne-Çocuk etkinliğimize, sektörün önde gelen isimleri katıldı. Özel Panda Çocuk Akademi'nin sahibi Melek Kukudas, çocuk gelişimi uzmanı Arzu Yılmaz, Ortahisar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Toktamış Han Bahadır ve LEGDER yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, STK temsilcileri de buluştu.

Etkinlik boyunca, ahşap kalıplarla ve doğa dostu kök boyalarla çantalar basıldı. Ayrıca, Trabzon Valiliği tarafından hazırlanan "Dişlerimi Koruyorum, Kendimi Koruyorum, Kuralları Öğreniyorum" adlı boyama kitabı da çocuklara hediye edildi. Toplam 45 çocuğun katılım gösterdiği etkinlikte, Ortahisar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Toktamış Han Bahadır da öğrencilerle birlikte çalışarak etkinliğe destek verdi.

Melek Kukudas ve çocuk gelişimi uzmanı Arzu Yılmaz, LEGDER Başkanı Melek Çakır'a özel çocuklar için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Program sonunda, LEGDER Başkanı Melek Çakır bir açıklama yaparak desteklerinden dolayı Trabzon Valiliği'ne, Ortahisar Belediyesi'ne ve etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Anadolu’nun lezzetleri Muş’ta vatandaşlarla buluştu Anadolu’nun lezzetleri Muş’ta vatandaşlarla buluştu

Bu etkinliklerin devam edeceğini belirten Melek Çakır, çocuklar ve anneleri ile eğlenceli ve öğretici anlar geçirmeyi amaçladıklarını vurguladı. Ayrıca, birçok okuldan davet aldıklarını ve ilçe ile köy okullarına da giderek etkinliklerini genişletmeyi planladıklarını belirtti. LEGDER olarak, çocuklarımıza ve ailelerine destek olmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak