• DOLAR 32,26 %-0.01
  • EURO 34,76 %0.04
  • ALTIN 2.400,01 %-0.38
  • BİST100 10.337 %0.68
  • BITCOIN 63.200 %-0.84
  • ETHERIUM 3.057 %-0.82
13°
1 saat önce Spor

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Beşiktaş, Dolmabahçe Stadyumu'nda Ankaragücü'nü ağırladı. İlk maçta golsüz beraberlikle sonuçlanan mücadelenin rövanşında, Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş, Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

1 saat önce Spor

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, bitime üç maç kala lider Galatasaray'ın altı puan gerisine düşerek şampiyonluk şansını büyük ölçüde kaybetti. Teknik direktör İsmail Kartal, matematiksel olarak hâlâ bir şansları olduğunu belirtse de, bu açıklama büyük eleştiri topladı.

1 saat önce Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi Fatih Karagümrük ile oynanacak kritik karşılaşma için futbolcularına özel bir motivasyon konuşması yaptı.

2 saat önce Spor

Trabzonspor'un geçen sezon başında Fransız ekibi Lorient'ten 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Umut Bozok, Bordo-Mavili takımda büyük beklentilerle karşılanmıştı.

2 saat önce Spor

Trabzonspor, geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı forvet Paul Onuachu'yu bir sezon daha elde tutmak için İngiliz kulübü Southampton ile pazarlık masasında.

2 saat önce Spor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın akşam İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Ancak bordo-mavililer, bu önemli maç öncesi Mısırlı sol kanat oyuncusu Trezeguet'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği haberi ile sarsıldı.

2 saat önce Spor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, İngiltere Championship liginde hedeflediği Premier Lig play-off'larına katılma şansını son hafta kaybetti. Sezonu 7. sırada tamamlayan takım, bu başarısızlık üzerine teknik direktör Liam Rosenior'un görevine son verdi.

3 saat önce Kültür/Sanat

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Sanatevi’nde düzenlenen resim sergisinin açılışına katıldı. Başkan Genç, “Buradaki eserlerimiz, hem topluma hem de kadına şiddetin muhatabı olanlara ciddi bir mesaj veriyor” dedi.

3 saat önce Spor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Karadeniz ekibi, bu önemli mücadele için İstanbul'da.

3 saat önce Kültür/Sanat

Ortahisar Belediyesi, yakın zamanda hayatını kaybeden Trabzonspor Onursal Başkanı M. Ali Yılmaz’ın hayatını belgeselleştirme projesine başladı. Belediye Kültür Şubesi tarafından hazırlanan belgeselde, Yılmaz'ın siyaset ve başkanlık dönemlerindeki çalışmaları, eski ekip arkadaşlarıyla yapılan röportajlar ve döneme ait görsel materyallerle zenginleştirilecek.