Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim'den Sahada İlk Adım: Sosyal Hizmetler Ziyareti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim'den Sahada İlk Adım: Sosyal Hizmetler Ziyareti

Muhtar Yiğit, köyün yaşadığı eksiklikleri kendi tespitlerine dayanarak ve katılımcılardan gelen geri bildirimlerle dile getirerek, sorunların birlikte çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Muhtar Yiğit, "Sorunlarımızı el birliği ile çözeceğiz. Bu köy hepimizin. Seçilen herkes köyünün sorunlarını çözmek ister, ancak yapabildikleri bu kadarmış diyeceğiz ve geçeceğiz. Bunlarla oyalanmak yerine sorunları yok etmek ve çözmek durumundayız. Biz idare edenlere istek ve taleplerimizi iletip alınması için konuyu takip edeceğiz. Bu konudaki çalışmalarımıza başladık ve devam edeceğiz. Hepinizden yardım bekliyoruz" dedi.

Toplantıya katılanlar da kendilerince gördükleri eksiklikleri ve sorunları dile getirerek, bir an önce çözülmesini talep ettiler. Toplantının sonunda Muhtar Hayati Yiğit, "Toplantıya katılan bütün vatandaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Yoğun bir katılım oldu. Biz memnun olduk, vatandaşlarımız da memnun oldular. Biz birlikte güçlüyüz" diyerek katılanlara teşekkür etti.
TAKA/TUNCAY UÇKUN
 

Editör: Birol Sancak