TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta başarılı bir sezon geçiren 1461 Trabzon FK, Play-Off'u haftalar önce garantileyerek 1. Lig'e yükselmek için umutlarını tazeledi. Sezonun son maçları öncesinde 28 Nisan Pazar günü kendi sahasında Serik Belediyespor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Lacivertliler, bu önemli mücadele için hazırlıklarını sürdürüyor. Ardından Kırşehir FK deplasmanına çıkacak olan ekip, sezonu tamamlayacak ve 1. Lig hedefini gerçekleştirmek için Play-Off karşılaşmalarına odaklanacak.

Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

1461 Trabzon FK, 77 puanla lider durumda bulunan Esenler Erokspor'un ardından 2. sırada yer alan Vanspor ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içinde bulunuyor. Ancak 66 puanla 4. basamakta yer alan takım, Play-Off'ta şampiyonluk için mücadele edecek. Takımın taraftarları, eleme maçlarında takımlarını desteklemek ve 1. Lig'e yükselme umutlarını canlı tutmak için heyecanla bekliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA