Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burçlarına Yorumlar;

Astrolog Gülnihal Öztürk, 8 Şubat 2024 için günlük burç yorumlarını paylaştı. İşte, burçlara özel yorumlar:

KOÇ: Bugün, Koç burçları iş yerinde gerginlik yaşayabilirler. Mücadele etmeleri gereken konularda soğukkanlılıklarını korumaları önerilir.

BOĞA: Eğitim ve akademik kariyer konuları Boğa burçlarının gündeminde olacak. Ocak ayında planladıkları işlerde ilerleme kaydetmeye başlayabilirler.

İKİZLER: İkizler burçları duygusal konularda depresif bir hale gelebilirler. Kendileriyle ilgili takıntı yapacakları konular gündeme gelebilir.

YENGEÇ: Yengeç burçları, partnerleri ve ortaklarıyla gerilimli bir gün geçirebilirler. Maddi konularda zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirler.

ASLAN: Sağlık ve günlük rutinlerle ilgili konular Aslan burçlarının önceliği olacak. Baş ağrıları yoğun olarak hissedilebilir.

BAŞAK: Başak burçları üretkenliklerine odaklanacaklar. İş yaşamlarında yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için dikkatli olmaları önemlidir.

TERAZİ: Aşk hayatlarıyla ilgili konular Terazi burçlarının gündeminde olacak. İlişkilerinin geleceği hakkında derin duygularını paylaşabilirler.

AKREP: Akrep burçları, sabah saatlerinde trafikte dikkatli olmalıdırlar. Öğleden sonra aileleriyle ilgili bazı krizlerle karşılaşabilirler.

YAY: Yakın çevreleri ve kardeşleriyle duygularını paylaşacakları bir gün olacak. Fikir alışverişleri yaşamlarına yeni bir bakış açısı getirebilir.

19 Nisan 2024 Cuma, burçları ne diyor? 19 Nisan 2024 Cuma, burçları ne diyor?

OĞLAK: Oğlak burçları duygularını ifade etmekte zorlanabilirler. Anlaşılmadıklarını hissedebilirler ancak özgürleştiklerini hissedecekler.

KOVA: Kova burçları içlerinde biriken duyguları ifade etmek isteyebilirler. Daha fazla gerilimi üzerlerinde taşımak yerine duygularını rahatça ifade etmeleri önerilir.

BALIK: Balık burçları tıkanan konularda en yakınlarından destek alabilirler. Paylaşılan duygular onları rahatlatacaktır.
KAYNAK/NTV

Editör: Ayşe Sancak