Türkiye'de yaşanan enflasyon, özellikle gıda fiyatlarında büyük bir artışa neden olurken, tüketiciler evlerine erzak götürmede zorlanıyor. Ancak, marketlerin indirim kampanyaları bu sıkıntıyı bir nebze olsun hafifletiyor. Özellikle et fiyatlarındaki astronomik rakamlar, tüketicileri endişelendirirken, gelen son indirim haberi büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Tarım Kredi Marketleri, et fiyatlarında dev bir indirime imza atarak dana kuşbaşını sadece 155 liraya satmaya başladı. Bu indirim furyası, ülke genelinde 81 ilde bulunan şubelerinde geçerli. Kuşbaşı etin normalde 500-600 lira gibi yüksek rakamlara satılması, tüketicileri oldukça zor durumda bırakıyordu. Ancak Tarım Kredi Marketleri'nin bu hamlesi, tüketicilere nefes aldırdı.

Tarım Kredi Marketlerinde satılan 400 gram dana kuşbaşı paketleri, sadece 155 liraya tüketiciyle buluşuyor. Bu da kilogram başına yaklaşık 380 lira gibi oldukça uygun bir fiyata denk geliyor. Üstelik, bu etlerin helal kesim garantili olduğu belirtiliyor.

Tarım Kredi Kooperatifi'nin 2024 et fiyatları şu şekilde:

Boşuna ödemeyin: Bu borçların yakında silineceği açıklandı Boşuna ödemeyin: Bu borçların yakında silineceği açıklandı
  • Kırmızı Et Fiyatları (1 kg): 380 TL ile 575 TL arası
  • Beyaz Et Fiyatları (1 kg): 150 TL ile 200 TL arası

Bu indirimli fiyatlar, vatandaşların evlerine et götürmesini kolaylaştırırken, Tarım Kredi Marketleri'nin adıyla anılacak bir kampanya olarak hafızalara kazınıyor."

Kaynak: HABER MERKEZİ