Alman ekibi Leipzig'te forma giyen Fransız stoperler Mohamed Simakan ve Castello Lukeba'nın menajerlik şirketi BS-Group ile anlaşmaya varan Trabzonspor'un yıldız oyuncusu, Suudi Arabistan ve Katar’dan birçok kulüp tarafından takip ediliyor.

10 milyon Euro bonservis değeri olan 28 yaşındaki sağ kanat Pepe'nin kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği belirtiliyor. İtalyan ekibi Juventus'un Pepe ile ilgilendiği haberleri, İtalyan medyasında da yer aldı. Yüksek maliyetinden ötürü Trabzonspor'un, Fildişi Sahilli yıldızın sözleşmesini uzatmayı düşünmediği biliniyor.

Pepe'nin, 30 Haziran’dan sonra kariyer planlamasını nasıl şekillendireceği merak ediliyor. Trabzonspor formasıyla bu sezon toplam 20 maçta sahaya çıkan Pepe, 5 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Yeşil-Mavililerin Hedefindeki İki İsim: Crnac ve Talar - Forvetler Polonya’dan Yeşil-Mavililerin Hedefindeki İki İsim: Crnac ve Talar - Forvetler Polonya’dan

Trabzonspor taraftarları, büyük umutlarla transfer edilen Pepe'nin takımdan ayrılma ihtimali karşısında karışık duygular yaşarken, kulübün yıldız oyuncunun yerini nasıl dolduracağı merak konusu olmaya devam ediyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak