YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Trabzonspor'un U19 Takımı, U19 Elit A Ligi'nde zirveye göz dikiyor. Son maçında deplasmanda Alanyaspor'u 3-0 yenerek göz dolduran Bordo-Mavili gençler, grubunu ikinci sırada tamamlayarak Play-Off'ta mücadele etme hakkı kazandılar. Şimdi ise gözleri şampiyonlukta, ilk rakip Beşiktaş!

BEŞİKTAŞ İLE KARŞI KARŞIYA

Onuachu, İstanbulspor Karşısında Parladı: "İki Finalimiz Kaldı" Onuachu, İstanbulspor Karşısında Parladı: "İki Finalimiz Kaldı"

Play-Off yolunda ilk engel olarak Beşiktaş çıktı. Çift maç eleme sistemiyle oynanacak karşılaşmaların ilk ayağı 2 Mayıs Salı günü Kadir Özcan Tesisleri'nde gerçekleşecek. Trabzonspor'un gençleri, birlik ve beraberlik içinde, taraftarlarının da desteğiyle galibiyet için sahada olacaklar.

YARI FİNAL HEYECANIEğer Trabzonspor U19, Beşiktaş'ı geçmeyi başarırsa, Yarı Final'de karşılarına kimin çıkacağı kura çekimiyle belirlenecek. Ancak bu aşamada rakiplerini düşünmeden önce, öncelikle Beşiktaş engelini aşmak gerekiyor.

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU HEDEFİ

U19 Takımı, şampiyonluk yolunda tek yürek olmuş durumda. Galatasaray, Fenerbahçe ya da Başakşehir-Samsunspor'un olası rakipler olacağı Yarı Final aşamasında da aynı kararlılıkla mücadele edecekler. Hedefleri net: Türkiye Şampiyonluğu!

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU