Kupanın yarı final son ayağında her iki takımın güçler dengesi Trabzonspor lehine  işledi.Daha kaliteli ayakların oyunu domine ettiği bir maç izledik. İlk maçta rakibine üstünlük sağlayan Trabzonspor ilk yarı hariç daha rahat oynadı.Topu çok kolay çevirdi.Fatih Karagümrük oyuna hiç giremedi.

Trabzonspor’a tepki veremedi.Kupanın kulpunu tutmak istemedi!Aslında  gücü yetmedi.Tolunay Kafkas’ın gerçekten işi çok zor. Fatih Karagümrük düşme hattında  bir takım,son maçları tam bir final havasında olacak.Her şeye rağmen ligde kalacağını düşünüyorum.Gerçi futbol sonucu önceden tahmin edilemeyecek skorlara gebe bir oyun ama organize takım olgusu Tolunay Kafkas’ın öğrencilerinde var.

Trabzonspor bu yarı finali zorlanmadan geçti.Her iki karşılaşmada galip gelerek fişi çekti!Şimdi rakip finalde Beşiktaş.Zor bir maç olacak.Her iki takımın bu sezonki tek hedefleri kaldı.Oda kupaya uzanmak.Trabzonspor’un bir adım önde olduğunu söylemek lazım.

İstediğinde,arzuladığında organizasyonu yapabilecek oyuncu grubu var.Sadece sorunları takım ahengini doksan dakikaya yayamamak.Onu da Beşiktaş  finalde ortaya koyacaklarını öngörüyorum.Trabzonspor bu sezon Abdullah Avcı’nın liderliğinde elindeki kadro kalitesinin azizliğine uğradığı çok maç yaşadı.Çevirilebileceği maçları çeviremedi.Bireysel hatalar zirve yaptı.

Abdullah hocanın oyuncu tercihleri skorlara etki etti.İnşallah final maçı öyle umut ediyoruz ki bu sezon ki kayıp maçlardan biri olmayacak.Daha diri,daha dinç, ayağı  yere sağlam basan bir müsabaka izlettirecek Trabzonspor’lu oyuncular.Buna inancımız tam.Bir parantez Trabzonspor’un cefakar taraftarına özellikle bu sezon Türkiye kupasını sonuna kadar hak ettiler.Çok sıkıntı,kahır çektiler.Şimdi sevinmek onlarında sonuna kadar hakkı.Hadi  O zaman,işiniz,gücünüz rastgele…