Bu anket çalışmasıyla elde edilen veriler, belediyenin gelecek dönem stratejilerinin oluşturulmasında kullanılacak.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, vatandaşları anket çalışmasına katılmaya çağırarak, belediyenin internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilen ankete katılımın önemine vurgu yaptı. Başkan Kaya, "Halkımızın görüşleri bizim için çok değerli. Ne kadar çok vatandaşımız katılırsa, o kadar sağlıklı sonuçlar elde ederiz" dedi.

Stratejik Planlama anketindeki temalar arasında Halkla İlişkiler ve Katılımcılık, İmar ve Kent Estetiği Çalışmaları, Çevre ve Temizlik, Park ve Yeşil Alan, Sosyal Yardım ve Hizmetleri, Kültür ve Sanat Hizmetleri, Engellilere, Kadınlara ve Yaşlılara Yönelik Hizmetler, Zabıta ve Denetim Hizmetleri, Fen İşleri Faaliyetleri, Spor Merkezleri ve Spor Alanları, Sokak Hayvanlarının Korunması ve Rehabilitasyonu gibi konular yer alıyor.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, iktidarın önce kendisinden tasarruf yapması gerektiğini söyledi CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, iktidarın önce kendisinden tasarruf yapması gerektiğini söyledi

Vatandaşlar, Ortahisar Belediyesi'nin kurumsal web sitesine girerek anket çalışmasına katılabilir ve fikirlerini paylaşabilirler.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Birol Sancak