YÜKSELEN HEYECAN: PLAY-OFF'A ADIM ADIM

Trabzonspor'un Boşnak Yıldızı Edin Visca, Sezon Boyunca 10 Asistle Takımını Taşıyor Trabzonspor'un Boşnak Yıldızı Edin Visca, Sezon Boyunca 10 Asistle Takımını Taşıyor

TFF 3.Lig 4.Grup'ta mücadele eden Sebat Gençlikspor, oynadığı oyun ve elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çekiyor. Ligde ikinci sırayı alarak Play-Off yolunu tutan Kırmızı-Beyazlılar, şimdi 2.Lig hayali için son sürat ilerliyor.

HEYECAN DOLU TAKVİM

Sebat Gençlikspor, Play-Off yolunda 3.Tur'dan dahil olacak. Önceki tur maçlarının ardından rakibini bekleyecek olan ekip, 3.Tur'u geçmesi halinde 3.Grubun finalistiyle karşı karşıya gelecek ve 2.Lig'e yükselme mücadelesi verecek. TFF 3.Lig Play-Off takvimi de belli oldu: 1.Tur maçları tek maç eleme usulüyle 2 Mayıs'ta oynanacak. 2.Tur maçları ise 6-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. 3.Tur müsabakaları ise 15-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak ve 3.-4. Grup Finali, heyecan dolu bir atmosferde 26 Mayıs Pazar günü sahne alacak.

SEBAT'IN SEVDASI: 2.LİG İÇİN MÜCADELE

Sebat Gençlikspor, 2.Lig hedefiyle dolu dolu bir mücadele verecek. Kırmızı-Beyazlılar, taraftarlarının desteğiyle, azim ve kararlılıkla bu yolda ilerliyor. Sebat, Play-Off heyecanıyla futbolseverlere unutulmaz bir mücadele vaat ediyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY