Süper Lig'de Gol Krallığı Sıralaması: İcardi Önde Gidiyor

Süper Lig'in 35. haftasının ardından gol krallığı yarışı kızışmaya devam ediyor. Golcülerin mücadelesinde Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 31 maçta attığı 23 golle zirvede yer alıyor ve liderliğini sağlamlaştırıyor. En yakın rakibi, Fenerbahçe'nin tecrübeli forveti Edin Dzeko ise 34 maçta 20 golle ikinci sırada bulunuyor.

Trabzonspor, Ligde Başarılı Sonuçla Sezonu Üçüncü Tamamladı Trabzonspor, Ligde Başarılı Sonuçla Sezonu Üçüncü Tamamladı

Gol Krallığı Yarışında Rakamlarla Öne Çıkanlar

İlk onda yer alan diğer önemli isimler arasında Sivasspor'dan Rey Manaj 30 maçta 18 golle üçüncü, Kayserispor ve Pendikspor'dan Mame Thiam ise 34 maçta 16 golle dördüncü sırada yer alıyor. Listede dikkat çeken bir diğer isim ise Trabzonspor'un yıldızı Paul Onuachu, yalnızca 19 maçta 12 gol atarak etkileyici bir performans sergiliyor.

Süper Lig'deki Golcülerin Mücadelesi: Kim Ne Kadar Attı?

Gol yarışında Aytaç Kara, Kasımpaşa adına 34 maçta 14 gol atarak yedinci sırada yer alırken, Başakşehir'den Krzysztof Piatek aynı gol sayısına 31 maçta ulaştı ve altıncı sırada bulunuyor. Yarışın orta sıralarında, birçok oyuncu 12 golle birbiriyle başa baş bir rekabet içinde. Bunlar arasında Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu, Alanyaspor'dan Oğuz Aydın, Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci, Gaziantep FK'dan Denis Draguş ve Kasımpaşa'dan Nuno Da Costa bulunuyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY