Medya Yorumları: Trabzonspor'un Zaferi ve Onuachu'nun Etkisi Medya Yorumları: Trabzonspor'un Zaferi ve Onuachu'nun Etkisi

Mücadelenin ilk yarısında Cemal Azad'ın penaltı golüyle öne geçen Beşiktaş'a Poyraz'ın golüyle cevap veren Trabzonspor, ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, Mustafa Erhan'ın golleriyle tekrar öne geçse de Trabzonspor'un direnci kırılmadı. Zekeriya Berk ve Ömer Faruk'un golleriyle skoru 3-3'e getiren Trabzonspor, toplamda 7-3'lük skorla yarı finale yükseldi. Trabzonspor'un yarı finaldeki rakibi, kura çekimiyle belirlenecek ve Fenerbahçe ya da Galatasaray ile eşleşecek.

Maç Detayları: Saha: Nevzat Demir Hakemler: Melih Aldemir*, Mete Topcu, Emrah Altındağ* Beşiktaş: Emir*, Baran, Aytuğ Batur, Efe Can, Poyraz, Ahmet Yağız, Doruk, Fahri Kerem, Cemal Azad, Abdülmecid, Mustafa Erhan* Trabzonspor: Onuralp**, Ali Yahya*, Salih*, Oğuzhan*, Bican*, Boran*, Recai Efe*, Ömer Faruk*, Abdurrahman*, Zekeriya Berk*, Poyraz Efe** Goller: Dk. 34 (P) Cemal Azad, Dk. 46 ve 53 Mustafa Erhan (Beşiktaş), Dk. 37 Poyraz Efe, Dk. 65 Zekeriya Berk, Dk. 72 Ömer Faruk (Trabzonspor)

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU