Trabzonspor, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına hız veriyor. Özellikle stoper mevkiinde arayışlarını sürdüren bordo-mavililer, son olarak Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen 27 yaşındaki Danimarkalı stoper Rasmus Nicolaisen'i hedefledi.

Trabzonspor'un, 2025'e kadar Toulouse ile sözleşmesi bulunan ve 6 Milyon Euro bonservis değeri olan Nicolaisen'i gündemine aldığı öğrenildi. 1.91 metre boyundaki bu tecrübeli stoper, bu sezon toplamda 40 maçta sahaya çıkarak 3 gol kaydetmişti.

Fenerbahçe Şampiyonluk Yolunda Ağır Yara Aldı: Konyaspor Deplasmanında Beraberlik Fenerbahçe Şampiyonluk Yolunda Ağır Yara Aldı: Konyaspor Deplasmanında Beraberlik

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da Nicolaisen transferine onay verdiği belirtiliyor. Öte yandan, Nicolaisen'in daha önce Midtjylland ve Portsmouth gibi takımlarda da forma giydiği ve Trabzonspor'un scout ekibi tarafından uzun süredir takip edildiği biliniyor.

Trabzonspor'un stoper arayışlarına Rasmus Nicolaisen'in katılmasıyla birlikte kadrosunu güçlendirmeyi hedeflediği ifade ediliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK