Arda Güler İspanyol Basınında: 'Bu Çocuk Çok Özel!' Arda Güler İspanyol Basınında: 'Bu Çocuk Çok Özel!'

Glasgow Rangers ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki sol bek Borna Barisic'in transferi için mutlu sona ulaşılırken, Draguş ile de prensip anlaşması sağlandı. Ayrıca, Glasgow Rangers ile de sezon sonu kontratı bitecek olan 30 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu John Lundstram ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Trabzonspor orta sahaya yapacağı takviyelerle ilgili hareketli günler yaşıyor. Merkeze 2 isim daha almayı planlayan ekip, özellikle genç ve yakın vadede bonservis kazandırabilecek oyunculara odaklanıyor. Gündemdeki isimler arasında Steven Alzete ve Folcarelli yer alıyor. Alzete, Standard Liege'e kiralanmış ve bu sezon Belçika ekibinde 23 maçta 2 gol, 4 asistlik performans sergilemişti. Folcarelli ise Brighton ile olan kiralık sözleşmesi sonrası serbest kalacak.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın savunmaya yapılacak takviyelerde de ısrarcı olduğu belirtiliyor. Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen 27 yaşındaki sol stoper Rasmus Nicolaisen'in Trabzonspor'un radarında olduğu ifade ediliyor. Avcı, eldeki stoperlerden memnun olmaması sebebiyle Nicolaisen'i transfer listesinin en üst sırasına yerleştirmiş durumda.

Trabzonspor ayrıca, Al İttifak'tan kiralanan Berat Özdemir'in devam etmesinden yana. Ancak Suudi Arabistan ekibinin bonservis bedeli talep etmesi durumunda bu transferin zor olabileceği belirtiliyor. Yakın zamanda Trabzonspor'un Berat için ilk teması kurması bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU