Bordo-mavililerin Leicester City ile temasa geçtiği ve Kelechi İheanacho için görüşmelerin devam ettiği haberleri son günlerde medyada sıkça yer aldı. Trabzonspor, Paul Onuachu'nun alternatifleri arasında İheanacho'yu değerlendiriyor. Ancak Southampton'ın istediği rakamın yüksek olması nedeniyle alternatif isimler üzerinde de çalışmalar sürüyor.
İngiliz transfer gazetecisi Dean Jones'un bildirdiğine göre, Crystal Palace, İheanacho'yu ücretsiz olarak kadrosuna katmayı hedefliyor. Leicester City'nin ise oyuncuya sözleşme uzatma teklifinde bulunması pek olası görünmüyor.

Fatih Tekke'li Alanyaspor'dan Beşiktaş'a çelme Fatih Tekke'li Alanyaspor'dan Beşiktaş'a çelme


İheanacho'nun Trabzonspor ile ilgilenmesiyle ilgili olarak Jones, Nijeryalı oyuncunun Leicester'dan ayrılacağını ve Türkiye'nin onun için uygun bir seçenek olduğunu doğruladı. Oyuncu, Leicester City'deki performansıyla öne çıksa da son dönemde formunu koruyamadı.


Leicester City formasıyla 231 maça çıkan İheanacho, 61 gol ve 34 asistlik performansıyla dikkat çekti. 2017'de 27.7 milyon euro karşılığında Leicester City'e transfer olan oyuncu, ülkesi Nijerya'nın milli formasını da 53 kez giydi ve 15 gol, 8 asistlik katkı sağladı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY