Türkiye genelinde sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesi, vatandaşları daha uygun fiyatlı araç arayışına yönlendirdi. Şanlıurfa’da icra kapsamında satışa sunulan hasarlı ve tamir edilmiş otomobiller, 48 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Bu otomobiller, piyasa değerinin altında fiyatlarla açık artırmada satışa çıkarken, özellikle yedek parça ihtiyacı olanlar ve uygun fiyatlı araç arayanlar için cazip bir seçenek oluşturuyor.

Hal böyle olunca, vatandaşlar da ikinci el otomobil almakta bile zorlanır hale geldi. Fakat, Şanlıurfa’da icra kapsamında satılan, hasarlı ve tamir edilmiş araçların 48 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı öğrenildi.

f-1723900239.png

Bu yaşına basan artık emekli olacak! SGK uzmanı açıkladı Bu yaşına basan artık emekli olacak! SGK uzmanı açıkladı

48 BİN 500 TL’YE OTOMOBİL SATIŞLARI BAŞLADI

İcra kapsamında satışa sunulan otomobiller arasında hasarlı ancak çalışır haldeki modeller bulunuyor. Hasarlı otomobiller yedek parça ihtiyacı olanlar için oldukça uygun bir seçenek haline gelirken, sağlam otomobiller ise yeni bir araç satın almak isteyenler için cazip fiyatlı alternatifler arasında yer alıyor.

Piyasa değerinin oldukça altında satın bu otomobiller, açık artırma yoluyla satışa sunuluyor. Böylece, otomobil satın almak isteyen vatandaşlar, en yüksek teklifi veren kişi olması halinde 48 bin 500 TL’den başlayan araçlara sahip olabiliyor.

e-1723900239.png

Bu kapsamda, Şanlıurfa’da, oldukça cazip fiyatlarla başlayan otomobiller, yeni alıcılarını bekliyor. Nakit sorunu yaşayan, bankaların yüksek faiz oranları nedeniyle taşıt kredisi de çekmekte zorlanan vatandaşlar için icra kapsamında satışa sunulan hasarlı ve tamir görmüş araçlar, oldukça uygun bir fırsat haline geliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ