Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Enis Destan, Stefan Savic ve henüz tam hazır olmayan Hüseyin Türkmen’in yanı sıra kart cezalısı Edin Visca bu maçta forma giyemeyecek. Mislav Orsic de kadroya dahil edilmedi. Ev sahibi Gaziantep FK’da ise Stephen, Emre, Mirza, Mustafa ve Daubin sakatlıkları nedeniyle takımda yer alamayacak.

Trabzonspor'da Gözler Gaziantep FK Maçında! Şenol Güneş'in 11'i Merak Ediliyor! Trabzonspor'da Gözler Gaziantep FK Maçında! Şenol Güneş'in 11'i Merak Ediliyor!


Trabzonspor, Gaziantep deplasmanında bugüne kadar hiç mağlubiyet yaşamazken, oynanan 10 maçta 7 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Fırtına, bu maçlarda 23 gol atarken, kalesinde ise sadece 8 gol gördü.
Bu akşamki maçta Trabzonspor’un en büyük kozlarından biri Anthony Nwakaeme olacak. Kayserispor maçında yaptığı asistle dikkat çeken tecrübeli futbolcu, Gaziantep deplasmanında takımını galibiyete taşımak için sahada olacak. Teknik Direktör Şenol Güneş, 35 yaşındaki Nwakaeme’yi bu maçta ilk 11’de oynatmayı planlıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU