Yeni Sezon Hazırlıkları

Başkan Celil Hekimoğlu, yeni sezon için genç ve dinamik bir kadro kurduklarını belirterek, "Yarın (dün) yeni bir sezon için 1461 Trabzon FK olarak sezonu açıyoruz. Bu yıl kiralık ve yaşlı oyuncularla yollarımızı ayırdık. Genç ve dinamik bir takım oluşturuyoruz. Bu yıl silahımızın kuvvet ve dayanıklılık olmasını planlıyoruz" dedi.

Kiralık Oyuncularla İlgili Strateji Değişikliği

Hekimoğlu, Trabzonspor ve diğer takımlardan kiralık oyuncu alma politikasını en alt seviyeye indirdiklerini vurguladı: "Kiralık oyuncularda sahiplenme anlayışının yeterli olmadığını gördük. Bu nedenle kiralık oyuncu ilişkimizi en alt seviyeye indiriyoruz."

Güçlü Ekonomilerle Yarışmak Zor

1461 Trabzon FK Başkanı, ligde 4-5 takımın güçlü ekonomileri sayesinde ciddi yatırımlar yaptığını ve güçlü kadrolar oluşturduğunu belirtti. Ancak, Hekimoğlu bu durumun kendileri için bir engel olmadığını ifade ederek, "Bizim bu ekonomilerle yarışma şansımız yok. Ama inanıyorum ki kulüp vizyonumuz ve diri, savaşçı takımımız ligde yine çok önemli işlere imza atacaktır" dedi.

Başarı Dilekleri

Celil Hekimoğlu, açıklamalarını bütün futbol camiasına başarılar dileyerek tamamladı: "Bütün futbol ailesine başarılar diliyorum."

Şenol Güneş’in Ekip Kurma Çalışmaları Sarsıldı Şenol Güneş’in Ekip Kurma Çalışmaları Sarsıldı

1461 Trabzon FK, genç ve dinamik kadrosuyla yeni sezonda büyük başarılara imza atmayı hedefliyor. Başkan Hekimoğlu'nun vizyonu ve takımın dayanıklılığı, kulübün ligde önemli işlere imza atacağına işaret ediyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN