Yapılan yazılı açıklamada, “1461 Trabzon FK olarak, şehrimizin en büyük markası olan Trabzonspor Kulübü’nün kongresine kayıtsız kalmamız düşünülemez. Çünkü Trabzonspor’un başarısı, Trabzon şehrinin marka değerinin yükselmesi ve tüm Trabzonsporluların gurur kaynağıdır,” denildi.

Uğurcan Çakır: Eleştirilere Göğüs Geriyor, Trabzon’un Gözbebeği Olmaya Devam Ediyor Uğurcan Çakır: Eleştirilere Göğüs Geriyor, Trabzon’un Gözbebeği Olmaya Devam Ediyor

Ayrıca, kulüp sportif olarak arzu edilen seviyeye ulaşamamış olsa da, mali açıdan önemli başarılar elde ettiğini vurguladı. “Bizce bu başarılar şampiyonluklara bedeldir. Özelikle, 4 büyük kulüpten sadece Trabzonspor’un banka borcu kalmamıştır. Sayın Ertuğrul Doğan’ın takip ettiği 2-3 projeyi sonuçlandırdığında, kulübümüz Trabzonspor’un ayaklarının üstüne sağlam basan bir mali yapıya kavuşabileceğini umut ediyoruz,” ifadeleri kullanıldı.

1461 Trabzon FK, kongrede aday olacak tüm başkan adaylarına saygı göstereceklerini belirtirken, yaşanan ekonomik yapılanma sürecinin aksamaması adına Ertuğrul Doğan başkanlığında devam etmenin kulüp için daha hayırlı olacağına inandıklarını vurguladı. Bu destek açıklaması, Trabzonspor’un geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN