Trabzonspor’un Yeni Transferin’den Sevindirici Haber: Ciddi Bir Sakatlık Yok! Trabzonspor’un Yeni Transferin’den Sevindirici Haber: Ciddi Bir Sakatlık Yok!

Teknik direktör Zafer Turan yönetiminde günde iki antrenmanla form tutmaya çalışan Kırmızı-Lacivertliler, ilk çalışmada salonda güç ve kuvvet depolarken, ikinci antrenmanı ise sahada topla gerçekleştiriyorlar.

ÖNCE SALON SONRA SAHA

1461 Trabzon FK, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak için yoğun bir çalışma programı uyguluyor. Sabah saatlerinde salon çalışması ile fiziksel güçlerini artıran oyuncular, akşam saatlerinde ise sahada teknik ve taktik antrenmanlarla form tutuyor. Bu program, takımın hem fiziksel hem de teknik olarak üst seviyede olmasını hedefliyor.

Atr

İKİNCİ KAMP İL DIŞINDA

Son 5 yıldır Play-Off'larda yer almasına rağmen çoğu kez kendi dışındaki sebepler yüzünden 1. Lig hedefine ulaşamayan Kırmızı-Lacivertliler, bu sezonu şampiyon olarak bitirerek doğrudan 1. Lig’e çıkmayı hedefliyor. Kadrosuna kattığı oyuncuları da bu hedef doğrultusunda belirleyen 1461 Trabzon FK, bir süre daha kendi tesislerinde çalıştıktan sonra ikinci etap hazırlıkları için il dışına gidecek. Bu kamp için Erzurum ya da Bolu şehirlerinden biri tercih edilecek.

1461 Trabzon FK, yeni sezon öncesi hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürerek, 1. Lig hedefine ulaşmak için kararlılıkla çalışıyor. Taraftarlar, takımın bu sezo

n şampiyon olup 1. Lig’e yükselmesini büyük bir heyecanla bekliyor. Yönetim ve teknik kadro, bu hedef doğrultusunda planlarını titizlikle uygulamaya devam ediyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU