Boztepe Seyir Terası’nda düzenlenen imza törenine Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş’ın katılımıyla gerçekleşen törende, başarılı futbolcu Süleyman Güneş kendisini 1461 Trabzon FK’ya bağlayan sözleşmeye imza attı. Geçtiğimiz sezonda Iğdır FK ile şampiyonluk yaşayan Güneş, yeni takımında da başarılarına devam etmek istiyor.

Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Güzel bir kadro kuruyoruz. Bu sezon seyir zevki yüksek bir takım oluşturuyoruz. Bu doğrultuda Süleyman’ı da takımımıza kattık. Beğendiğimiz ve istediğimiz bir oyuncuydu. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor! Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor!

Yeni transfer Süleyman Güneş ise, “İnşallah hepimiz için çok güzel ve başarılı bir sezon olur. Allah utandırmasın. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası, Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş ve Sportif Direktör Onur Çebi, Süleyman Güneş’e yeni sezonda başarılar diledi. 1461 Trabzon, şampiyonluk hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederek, güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY