1461 Trabzon, henüz 9’uncu dakikada Ersel Aslıyüksek’in penaltıdan kaydettiği golle geriye düştü: 0-1. Kalesinde gördüğü golün ardından beraberlik için rakip kalede gol arayan Lacivert-Kırmızılıların bu çabası sonuç vermeyince ilk yarı Kastamonuspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. 

EVDE İKİNCİ YENİLGİ

Trabzonspor'un Kaçırdığı Yetenek: Tolu Arokodare! Trabzonspor'un Kaçırdığı Yetenek: Tolu Arokodare!

İkinci yarıya gol ve goller bulma umuduyla çıkan 1461 Trabzon, devreye adeta golle başladı. 47’nci dakikada gelişen atakta Buğrahan Karslı, topu ağlara göndererek skora eşitliği getirdi: 1-1. Beraberlik golünden sonra morallenen ve rakip kalede ikinci golü arayan Lacivert-Kırmızılılar, 69’uncu dakikada kalesinde şok bir gol daha gördü. Bu dakikada Çınar Tarhan, Kastamonuspor’u yeniden öne geçirdi: 1-2. Lacivert-Kırmızılılarda Tayfun Çulha, 79’uncu dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Müsabaka Kastamonuspor’un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. 

STAT: Yavuz Selim
HAKEMLER:  Burak Akdağ*, Muhammet Munir Dadı, Şeyhmus Baysal*
1461 TRABZON: Ömer *, Erhan *, Buğrahan *, İbrahim *, Muhammed * (Dk. 76 Yiğit *), Caner Aktaş*, Eslem * (Dk. 76 Talha *), Ferhan * (Dk. 84 Ebrar ), Tayfun *, Yusuf * (Dk. 59 Süleyman *), Enes * (Dk. 83 Emirhan *)
KASTAMONUSPOR: Sertaç *, Alpay *, Oğuz *, Erhan * (Dk. 87 Burak?), Erkam * (Dk. 72 Ramazan *), Barış *, Cumali *, Ali ** (Dk. 66 Mustafa *), Çınar ** (Dk. 87 Okan?), Kerem * (Dk. 72 Oğuzhan *), Ersel **      
GOLLER: Dk. 9 (P) Ersel Aslıyüksek, Dk. 69 Çınar Tarhan (Kastamonuspor), Dk. 47 Buğrahan Karslı (1461 Trabzon)
KIRMIZI KART: Dk. 79 Tayfun Çulha (1461 Trabzon)

Muhabir: AYŞE SANCAK