Lacivert-Kırmızılılar, Yeni Sezon İçin İşi Sıkı Tutuyor

Her Bölgeye Transfer
Teknik direktör Zafer Turan’ın raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden 1461 Trabzon, her bölgeye takviye yapmayı planlıyor. Takımdan ayrılan kiralık oyuncuların ardından doğan transfer ihtiyacını karşılamak için yoğun bir mesai harcanıyor. Kaleci Ömer Kahveci ile sözleşme uzatılmış, kanat forvet İlhan Depe’ye gelen teklifler reddedilmişti. Tecrübeli oyuncuyla yeni sezonda yola devam edilecek.

Güçlü Kadro İçin Kollar Sıvandı
1461 Trabzon, güçlü bir kadro kurmak adına kolları sıvadı. Yeni sezon için işi sıkı tutan Lacivert-Kırmızılılar, şampiyonluk hedefi doğrultusunda her bölgeye gerekli transferleri yaparak, taraftarlarını sevindirecek bir takım oluşturmayı amaçlıyor.

O isim Trabzonspor’a Geri Dönüyor mu? Şenol Güneş Kararını Verecek! O isim Trabzonspor’a Geri Dönüyor mu? Şenol Güneş Kararını Verecek!

Yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da Trabzon’da başlayacak olan takım, kamp sürecinde de transfer çalışmalarını sürdürecek. Başkan Celil Hekimoğlu ve yönetiminin, güçlü ve iddialı bir kadro kurma yolundaki çalışmaları taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU