HERKESE ŞANS VAR
TFF 2.Lig Beyaz Grupta sezona mutlaka şampiyonluk parolasıyla girecek olan ve bu doğrultuda yaptığı deneyimli oyuncu transferleriyle gücüne güç katan 1461 Trabzon, ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Erzurum’da oynadığı hazırlık maçlarında ideal 11 ini belirlemeye çalışıyor.
Son olarak önceki akşam Amasyaspor ile karşı karşıya gelip sahadan 2-1 yenik ayrılar Kırmızı-lacivertlilerde teknik direktör Ulaş Ulusan çok sayıda oyuncusuna şans vererek son durumlarını görmek istedi.
REKABET TAVAN YAPTI
Uzunca bir süredir çok verimli çalışmalar yapan ve maçlara kadar olan süreyi de en iyi şekilde değerlendirerek hem sistemini oturtmak hem da ideal kadrosuna bulmak isteyen temsilcimizin deneyimli teknik direktörü Ulaş Uluşan oyuncularının antrenmanlardaki gayretinden son derece memnun. Birbirine denk oyuncular nedeniyle takımda yaşanan büyük forma rekabetinden ayrıca memnun kalan Ulusan bu rekabetin sahaya olumlu yansıyacağını düşünürken, görünen o ki Kırmızı-Lacivertlilerde forma bu sezon tam anlamıyla aslanın ağzında olacak.
AYTEKİN AKAY