Genç orta saha oyuncusu Emirhan, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek başladığı açıklamasında, "Öncelikle son günlerde şehitlerimiz var, bununla ilgili konuşmak istiyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun. Millet olarak bu duruma hassasiyet göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Biz her sabah kalkıyorsak ve gökyüzüne bakıyorsak birileri bedel ödediği içindir. Tekrar Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Emirhan, takımın şampiyonluk hedefi olduğunu ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. "TFF 2.Lig piyasası ve kamuoyu bunu biliyor. Trabzon bunu biliyor. Bu doğrultuda ilerliyoruz. Bugün devrenin son maçıydı ve bizim için çok önemliydi. Nasıl kapatırsak öyle devam edeceğimizi düşünüyorduk. Nitekim kazandık, galibiyet ile kapattık. Mutlu olduğumuzu da söyleyemeyeceğim şehitlerimizden kaynaklı kalbimiz kırık. Bana güvendiği için hocama teşekkür ediyorum. Profesyonel kariyerimin ilk golünün böyle dramatik bir günde olması beni üzdü. Rabbim inşallah devamını getirir. Takım arkadaşlarımın yüreğine ve emeğine sağlık" şeklinde konuştu.

1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Emirhan Zaman'a övgüler yağdırarak, "Emirhan Zaman diye yazılır, adam diye okunur. Henüz 20 yaşında ve Trabzonspor’un oyuncusu. Vizyon, eğitim ve kültür olarak mükemmel bir genç. İnşallah çok iyi yerlere geleceksin" ifadelerini kullandı.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT