Kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Başkan Yardımcısı Akın Çelebi'nin katılımıyla gerçekleşti. Törende, kulübün başarılı eldiveni Ömer Kahveci ile yeni sözleşme imzalandı.

Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu! Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu!

Başkan Yardımcısı Akın Çelebi, Ömer Kahveci'nin performansından memnuniyet duyduklarını ve bu nedenle kendisiyle sözleşme uzattıklarını belirterek, yeni sezona "İnadına Şampiyonluk" parolasıyla başladıklarını vurguladı. İç transferde Ömer'in kalmasının önemli olduğunu ifade eden Çelebi, kadronun iskeletini koruyarak yeni transferlerle şampiyonluk hedefine doğru yol aldıklarını dile getirdi.

Ömer Kahveci ise kulüple yeniden anlaşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını ancak bu sezon geriye bakmayacaklarını ifade etti. Önlerinde daha çok mücadele ederek takımı hak ettiği şampiyonluğa taşıyacaklarını sözlerine ekledi. Camiaya hayırlı olması temennisinde bulunan Kahveci, yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek için sabırsızlandığını dile getirdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK