TV8'in yarışma programı Survivor, 3,83 reytingle üçüncü sırada kendine yer bulurken, Teşkilat dizisinin özet bölümü de aynı reytingle dördüncü sırada yer aldı. Ozan Gündoğdu ile Now Ana Haber Hafta Sonu ise 3,69 reytingle beşinci sırada yer aldı.

Deha dizisi, sezona güçlü bir başlangıç yapmasına rağmen, son 12 haftadır düşüş trendi izliyor. 3,26 reytingle yedinci sıraya gerileyen dizi, geçmişteki yüksek performansının oldukça gerisinde kaldı. Ayrıca, ATV dizisi Kardelenler ise düşüşünü sürdürerek Top 10 listesinde yer almadı.

10 Mart 2025 Reyting Sonuçları: Özeti Bile Zirve! 10 Mart 2025 Reyting Sonuçları: Özeti Bile Zirve!

Reyting sıralamasında TRT 1 Ana Haber ve Ramazan Sevinci gibi diğer programlar da güçlü bir performans sergileyerek sırasıyla sekizinci ve dokuzuncu sırada yer aldı. Reyting sonuçları, sıcak hava koşullarının dizi izlenme oranlarını etkilediği bir döneme denk geldi.

Günlük En Çok İzlenen İlk 10 Program (16 Mart 2025 Pazar)

  1. Teşkilat – 8,05 reyting
  2. Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar – 4,76 reyting
  3. Survivor – 3,83 reyting
  4. Teşkilat (ÖZET) – 3,83 reyting
  5. Ozan Gündoğdu ile Now Ana Haber Hafta Sonu – 3,69 reyting
  6. Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar (ÖZET) – 3,43 reyting
  7. Deha – 3,26 reyting
  8. TRT 1 Ana Haber – 2,49 reyting
  9. Ramazan Sevinci – 2,30 reyting
  10. Vefa Sultan – 2,25 reyting

Kaynak: BoxOFFICE/TİAK