İşleri asla yolunda gitmeyecek! İşte en şansız 3 burç İşleri asla yolunda gitmeyecek! İşte en şansız 3 burç

Para, sağlık, aşk, aile ve kariyer gibi yaşamın her alanında sizi nelerin beklediğini öğrenmek için www.takagazete.com.tr adresini ziyaret edin ve burcunuza özel tavsiyelerden yararlanın. Gününüzü planlamadan önce burç yorumlarınıza mutlaka göz atın!

Koç: Bugün, çevrenizdeki insanların sözlerinden etkilenmeden kendi yolunuzda ilerlemelisiniz. Başarı sizin için çok önemli, ancak her konuda kendinizi yıpratmamaya dikkat edin. İçsel disiplininizi korumak için stratejik davranmalısınız.

Boğa: Aşk hayatınızda yeni fırsatlar kapınızı çalıyor. Farklı yaşam tarzınız çevrenizdeki insanlar tarafından ilginç bulunabilir. Yapacağınız kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişiler üzerinde derin izler bırakabilirsiniz.

İkizler: Zor işleri cesurca ve yardım almadan başarma isteğiniz bugün de ön planda. Güneş ve Neptün'ün Balık burcundaki etkisiyle, çevrenizde kurduğunuz sağlam dostlukların olumlu etkilerini hissedeceksiniz. Pürüzlerden arınma zamanı.

Yengeç: Arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var, ancak onların niyetlerine şüpheyle bakabilirsiniz. Sabit düşüncelerden vazgeçip özgürce hareket ettiğinizde başarı oranınız artacak.

Aslan: Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güveniniz tam olsa da, kuruntularınız yüzünden problemleri abartabilirsiniz. Ailevi değerlerinizin önemini fark edecek ve onlarla daha fazla zaman geçirmek isteyeceksiniz.

Başak: Karşıt düşüncelere sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde, ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olaylar sizin için önemli ve kendinizi yönlendirme konusunda başarılısınız.

Terazi: Bugün, kişisel meselelerinizi ailenizle birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Onların fikirleri sizin için büyük önem taşıyor. Plüton’un geri hareketine rağmen, olumlu enerjisini hissetmeye devam edeceksiniz.

Akrep: Risklere karşı dayanılmaz bir arzu duyabilirsiniz. İlişkilerinizde ani kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz. Eğlence arayışında olduğunuz bu dönemde, dikkatli olmalısınız.

Yay: Organizasyon yeteneğinizi çevrenize ispat edeceğiniz bir gün. Değişiklikler size iyi gelecek. İnsanların sizi anlamadığını düşünebilir ve duygusuzlukla suçlanabilirsiniz, ancak artık bu tür eleştirileri takmamayı öğrendiniz.

Oğlak: Düşünmeden sarfettiğiniz sözler başınıza dert açabilir, bu yüzden duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Yüksek yaşam enerjiniz, bazen hataları da beraberinde getirebilir.

Kova: Karşı tarafın denge konusundaki hatalarını kısa sürede düzeltme şansınız var. İhtimallerden yola çıkarak, ulaşmak istediğiniz sonuca hızlıca varacaksınız. Ortaklıklarla ilgili zorluklar, size sonunda başarıyı getirebilir.

Balık: Ortaklıklar ve iş yaşamınızda sağlam görüşlü kişilerin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaşça büyük insanlarla kuracağınız diyaloglar size tatmin duygusu sağlayabilir. Ancak bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA