Merih Demiral'ın Men Cezası ve Takımın Hırsı Özellikle UEFA’nın Merih Demiral’a verdiği 2 maçlık men cezası, A Milli Takım’ı daha da hırslandırdı. Bu cezaya rağmen moral ve motivasyonunu yüksek tutan Ay Yıldızlı ekip, Hollanda’yı devirme adına tek yürek oldu.

Berlin Olimpiyat Stadı'nda Türk Taraftarların Coşkusu Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanan müsabakada Ay Yıldızlı takımı Türk vatandaşlarımız yalnız bırakmadı. Adeta ev sahibi gibi bir hava oluşturan Türk taraftarlar, büyük bir coşkuyla A Milli takımı destekledi. Açılan dev Türk bayrakları, meşaleler ve tezahüratlarla stadı kırmızı-beyaza boyayan taraftarlar, takımın moralini yükseltti.

Trabzonspor'da Nwakaeme Krizi: Şenol Güneş'in Tercihi Draguş! Trabzonspor'da Nwakaeme Krizi: Şenol Güneş'in Tercihi Draguş!

İtalyan Teknik Adam Vincenzo Montella’nın Tercihleri A Milli Takımın İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella, Hollanda karşısında şu 11’i sahaya sürdü:

HOLLANDA: Verbruggen, Dumfries, Van Dijk, Ake, De Vrij, Reijnderds, Schouten, Xavi Simons, Bergwijn, Gakpo, Depay

TÜRKİYE: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Salih Özcan, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz, Arda Güler

Muhabir: BİROL SANCAK