Avcı, "Çok güzel ve mutluluk verici bir kamp dönemi geçirdik. Oyunun büyük bölümünde iyi gittik. Eksiklerimiz var ama daha da iyiye gidiyor. Oynayan ve oynamayanın oyun planına sadık kalması güzel bir şey. Savunmada ve hücumda ne yapacağımızı sahada çalışıyoruz. Oynayarak daha iyi hale geleceğiz. Mevkisel olarak eksiklerimiz var. Yarışan ve oyundan keyif veren her çalışmadan sonra şiddeti artan bir takım olacağız. Umarım eksiklerin de tamamlandığı bir Trabzonspor izlettirmeyi bekliyoruz," dedi.

Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi

Nwakaeme hakkında da konuşan Avcı, "Nwakaeme çalışıyor. Geç geldi. Onun ligi erken bitmişti. Sağlık departmanı sürelerini belirliyor. Sakatlanmadan götürmeye çalışıyoruz. Trabzonspor için değerli bir oyuncu. Rekabetin olması güzel. Performansları yukarı çekecek. Kalite her zaman birbirini itecektir," ifadelerini kullandı.

Ozan'ın performansına da değinen Avcı, "Ozan bugün sağ bekte iyi oynadı. Şu an geçiş döneminde. Doğru cevap verdi. Önceliklerimiz var, fırsat transferi çıkarsa onu da o şekilde kullanmak istiyoruz. 55 maç planlıyoruz. Doğru zamanda doğru oyuncu olmalı," şeklinde konuştu.
 

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN