Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İstanbulspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında Hırvat yıldız oyuncu Mislav Orsic'in durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Gazetemiz spor muhabiri Salih Bıyık'ın, maçtaki süresiyle ilgili sorusuna cevap veren Avcı, Orsic'in ciddi bir sakatlık geçirdiğini ve form kazanması için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.

Avcı, Orsic'in sakatlık sonrası geri dönüşünü hızlandırmak için süreyi artırarak ve sezon başında ciddi bir hazırlık programıyla daha fazla hazırlık maçı oynayarak Avrupa Kupaları'nda süre vererek daha iyi bir forma girmesini planladıklarını ifade etti. Hırvat oyuncunun gelecek sezon patlama yapması bekleniyor.

Mislav Orsic, bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle Süper Lig'de sınırlı süre alırken, kupada da forma şansı bulabildi. Ancak Avcı, Orsic'in gelecek sezon takıma önemli katkılar yapmasını beklediğini vurguladı. Southampton'dan transfer edilen Orsic'in, sezon öncesi hazırlık kampında performansını artırarak takıma daha fazla katkı sağlaması hedefleniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK