Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Onuachu ve Weghorst ile ilgili gelen soruları yanıtladı. Taraftarların bu iki oyuncuyla ilgili beklentilerine değinen Avcı, transfer konusunda kendisinin de büyük bir beklenti içinde olduğunu belirtti.

Transfer Beklentimiz Var

Avcı, “Transfer beklentimiz var. Benim de var, başkanımızın da var, taraftarlarımızın da var. Yakın tarihte Sörloth, Cornelius ve Onuachu gibi profiller Trabzonspor ve Türk futboluna etki yaratmıştır. Süreçler devam ediyor. Ekonomik durumlar var. Biz de bir an evvel gerçekleşmesini istiyoruz ama Trabzonspor’un faydasına olması gerekiyor. Bonservis konusunda hassas davranıyoruz. Bir şeyi oluştururken diğer tarafı yıkmamak gerekiyor. O süreç yakın zamanda umarım çözülecek diye düşünüyorum,” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un Yeni Forvet Arayışları

Trabzonspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, Onuachu ve Weghorst gibi isimlerin transferi konusunda beklentilerini açıkça dile getirirken, ekonomik dengeleri gözeterek kulüp için en doğru kararları almaya çalıştıklarını vurguladı.

Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

Taraftarların Beklentisi Yüksek

Bordo-mavili taraftarlar, özellikle Onuachu ve Weghorst gibi kaliteli isimlerin transfer edilmesiyle takımın hücum hattının daha da güçleneceğine inanıyor. Avcı'nın bu oyunculara olan ilgisi ve transfer sürecindeki hassasiyeti, Trabzonspor'un transfer politikasının ne kadar titizlikle yürütüldüğünü gösteriyor.

Trabzonspor'un Rapid Wien ile oynayacağı maç öncesinde yapılan bu açıklamalar, taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Abdullah Avcı'nın bu süreçte taraftarların desteğine olan güveni tam.

Muhabir: AYTEKİN AKAY/SALİH BIYIK