"Trabzonspor’dan resmen ayrılan Abdullah Avcı, taraftarlara ve kulübe veda mesajı yayımladı. Avcı, ayrılık sürecinde yaşanan duygularını ve Trabzonspor’a dair değerlendirmelerini paylaştı."

Avcı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çok sevdiğim Trabzonspor'a, oyuncularıma ve futbolla yatıp futbolla kalkan, gerçek Trabzonspor sevdalılarına bugün hoşça kal demem gerekiyor. Başta Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan olmak üzere, beni daima evimde hissettiren tüm Trabzonspor ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle bir şehre, çok uzun zamandır çok özledikleri bir şampiyonluk sevincini yaşatmış olmaktan dolayı hayatım boyunca büyük bir gurur duyacağım.”

Papara Park’ta Oynanacak Trabzonspor - Kayserispor Maçı Biletleri Satışa Çıktı Papara Park’ta Oynanacak Trabzonspor - Kayserispor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Veda mesajında, yapılan transferlere de dikkat çeken Avcı, Pedro, Batagov, Cham, Cihan ve Dragus’un önümüzdeki yıllarda Trabzonspor’un iskeletini oluşturacağını belirtti ve bu transferlerin titizlikle yapıldığını ifade etti. Avcı, “Belki bugün değil ama bir gün mutlaka değeri anlaşılacak iki şeyin altını çizerek sizlere veda ediyorum: Bu transferler, önümüzdeki 3 yıl için bu takımın iskeletini oluşturacak,” dedi.

Son olarak Trabzonspor’dan ayrılmanın zorluğunu dile getiren Avcı, “Bugün, bu güzel şehirden ayrılıyorum ve bu renkler, bana yaşattığı en güzel duygularla birlikte benimle geliyor. Hoşça kal Trabzon,” diyerek veda etti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN