Trabzonspor, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde son anda transferi gerçekleşmeyen Fransız oyuncu Tim Jabol Folcarelli için yeniden harekete geçti. Fransa 2.Lig ekiplerinden Ajaccio’da forma giyen 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için nabız yoklayan Trabzonspor, Şilili oyuncu Marcelino Nunez transferinin gerçekleşmemesi halinde Folcarelli için resmi temaslara başlamayı planlıyor.

Trabzonspor'da gözler Folcarelli'ye çevrildi - Son Dakika Haberleri

Bu konuda oyuncu ve kulübüyle menajerler aracılığı ile nabız yoklayan Trabzonspor’un olumlu geri dönüş aldığı belirtiliyor. 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Folcarelli’nin bonservis değeri 2 Milyon Euro olarak gözüküyor. Trabzonspor, Marcelino Nunez transferinde pürüz çıkması durumunda Fransız yıldız için resmi adımları atmaya hazırlanıyor.

Planlar ve Alternatifler

Trabzonspor’un transfer hedefleri arasında yer alan Tim Jabol Folcarelli, teknik direktör Abdullah Avcı’nın orta saha için düşündüğü isimlerden biri. Marcelino Nunez transferinde yaşanacak olası aksaklıklar için alternatif olarak değerlendirilen Folcarelli, genç yaşına rağmen Fransa 2.Lig'de gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Son dakika Trabzonspor haberi: Tim Jabol-Folcarelli'de sıkı pazarlık! - Son  Dakika Spor Haberleri

Beklenen Gelişmeler

FIFA, İsrail'in Futboldan Men Edilmesi Başvurusunu Yine Erteledi! FIFA, İsrail'in Futboldan Men Edilmesi Başvurusunu Yine Erteledi!

Trabzonspor’un transfer stratejileri doğrultusunda hareket ettiği bu dönemde, Folcarelli’nin transferi için yapılacak resmi görüşmelerin sonucu merakla bekleniyor. Bordo-Mavili taraftarlar, Fransız oyuncunun kadroya katılması durumunda orta sahada yaşanacak güçlenmeyi heyecanla takip ediyor.

Gözler Trabzonspor'da

  • Marcelino Nunez Transferi: Şilili oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi durumunda Folcarelli için resmi temaslar başlayacak.
  • Folcarelli’nin Durumu: 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun bonservis bedeli 2 Milyon Euro.
  • Taraftar Bekleyişi: Trabzonspor taraftarları, Fransız oyuncunun transferi için yapılacak resmi açıklamaları bekliyor.

Trabzonspor’un, Tim Jabol Folcarelli’yi kadrosuna katma hamlesi, transfer döneminin en dikkat çeken gelişmelerinden biri olmaya aday. Bordo-Mavili ekibin bu transferde nasıl bir yol izleyeceği ve sonuçlarının ne olacağı büyük bir merakla takip ediliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK