Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Rapid Wien'e 1-0 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, rakip teknik direktör Robert Klauss'un "defansif kadro" yorumuna cevap verdi. Avcı, "Biz defansif bir kadro ile çıkmadık, organize bir takımız," diyerek Klauss'un değerlendirmelerine katılmadığını belirtti.

Trabzonspor'da Denis Draguş Seferberliği: Takım Arkadaşlarından Büyük Destek! Trabzonspor'da Denis Draguş Seferberliği: Takım Arkadaşlarından Büyük Destek!

Avcı, maçın detaylarına değinerek, "İlk yarı rakibimiz daha iyi organize oldu ve bizden üstündü. Ancak ikinci yarıda oyunu dengeleyip, organize ataklar gerçekleştirdik," açıklamasını yaptı. Avcı, Mendy ve Ozan Tufan'ın orta sahadaki performanslarına değinerek, onların sahadaki etkili oyunlarına vurgu yaptı.

Trabzonspor teknik direktörü, Mislav Orsic'in sakatlığı ve kadro dışı bırakılması hakkında da konuştu. Avcı, "Orsic uzun süredir sakatlığı nedeniyle tam kapasite çalışamıyor. Bu nedenle UEFA listesine dahil etmedik. Ancak bu durum kadromuzun kalitesini veya oyun planımızı etkilemez," dedi.

Avcı'nın açıklamaları, Trabzonspor'un önümüzdeki maçlara daha hazır ve organize bir şekilde çıkacağının sinyallerini verdi. Teknik direktör, Sivas maçı için takımının moralini yüksek tutmaya çalıştığını ve taraftarları mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Kaynak: FANATİK