"Adalesinde çekme oldu. Oyun istediğimiz gibi sakin, sabırlı ve 35 dakika doğru başladı. Merkezden gelip sonuçlandıramadıklarımız oldu. Hatalarımız oldu. Bireysel hatalar yaptık, rakibi devreye soktuk. İkinci yarıda daha domine etmemiz gerekirken gelgitli oyuna döndü. Yapamadığımız final paslarımız ve sonuçlandıramadıklarımız oldu. Girdiklerimiz de var rakibe verdiklerimiz de var. Daha dengeli bir oyun olması gerekiyordu."

Hedefler ve Beklentiler

Yusuf Yazıcı'nın Geleceği Belirsizliğini Koruyor! Yusuf Yazıcı'nın Geleceği Belirsizliğini Koruyor!

Kazanmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Avcı, Trabzonspor'un henüz ilk maçını oynadığını ve ilerleyen süreçte daha iyi performans sergilemek için çalışacaklarını vurguladı:

"Kazanmak istiyorduk. Kazanamadık. Parçaları tamamlamaya çalışıyoruz. Trabzonspor ve ben vazgeçmem. Daha henüz ilk maçımızı oynadık. Çalışmaya, daha iyi olmaya devam edeceğiz. Gelgitlerin olduğu bir oyun, üzgünüz. Kafamızı kaldırıp Perşembe gününe dönmeliyiz."

Abdullah Avcı'nın bu açıklamaları, takımın ilerleyen haftalarda daha iyi performans sergilemesi için kararlılıkla çalışacağını ve teknik ekibin takımın eksik yönlerini geliştirmek için yoğun çaba harcayacağını gösteriyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY