Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Avusturya'da Rapid Wien'e 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Abdullah Avcı, taraftarlardan özür diledi ve takımının daha iyi olacağına inandığını belirtti. Avcı, maçın ilk yarısında rakibin üstünlüğünü kabul ederken, özellikle kaptan Uğurcan Çakır'ın takımı ayakta tuttuğunu söyledi.

İkinci yarıda yapılan değişikliklerle 4-4-2 sistemine döndüklerini, ancak takımın oyun disiplininden kopmasının yenilgiye yol açtığını vurgulayan Avcı, bireysel istatistiklerin bu seviyede bir anlam ifade etmediğini belirtti. Avcı, "Bugün rakip bizden daha iyi oynadı. Üzgünüz, taraftarlarımızdan özür diliyoruz," diyerek Konferans Ligi play-off turuna en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.

Trabzonspor’da Enis Bardhi Belirsizliği: CSKA Moskova Transferi Son Anda Gerçekleşmedi Trabzonspor’da Enis Bardhi Belirsizliği: CSKA Moskova Transferi Son Anda Gerçekleşmedi

Ayrıca Avcı, maç öncesi telefonunun sosyal medyada servis edilmesiyle ilgili rahatsızlığını dile getirerek, "Bu gerçek Trabzonluluk değil. Ailem ve çocuklarım var, lütfen telefonumu ve etrafımı rahat bıraksınlar," şeklinde konuştu. Fair play ruhunu önemseyen Avcı, mücadelesine devam edeceğini ve takımının daha iyi olacağına inandığını yineledi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA