Simon Banza, Beşiktaş Maçında Göz Dolduran Performans Sergiledi Simon Banza, Beşiktaş Maçında Göz Dolduran Performans Sergiledi

KAP bildirimine göre, Avcı'ya 2023-2024 sezonu için 40 milyon TL garanti ücret ödenmesi kararlaştırılmıştı. 2024-2025 sezonunda ise ücretin, bir önceki sezona göre %50’yi geçmeyecek şekilde (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artırılarak ödenmesi öngörülmüştü.

Ancak, Vira Sports'un sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, Abdullah Avcı'nın sözleşmesiyle ilgili bir başka detay ortaya çıktı. Bu bilgilere göre, Trabzonspor Kulübü, Avcı'nın boş sözleşmeye imza attığı bu anlaşma için Poligon Sportif adlı kuruluşa, "sözleşme müzakereleri çerçevesinde sunduğu danışmanlık hizmeti" nedeniyle 5 milyon TL ödemeyi taahhüt etmişti.

Bu bağlamda, Poligon Sportif şirketi, Trabzonspor'a 5 milyon TL’lik alacağı için dava açmış durumda. Bu dava, Trabzonspor’un Abdullah Avcı ile yaptığı sözleşmenin perde arkasında yer alan detayları gündeme taşıyarak, kulüp yönetiminde tartışmalara neden olabilecek bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK