TFF ile THY Arasında Yeni Sponsorluk Anlaşması İmzalandı! TFF ile THY Arasında Yeni Sponsorluk Anlaşması İmzalandı!

Ilıcalı, Türkiye’de futbolun adaletinin sorgulandığını ifade ederek, hakem hatalarının Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda engel teşkil etmeyeceğini savundu. Hakemlerin maç yönetimindeki tutumlarını eleştiren Ilıcalı, "Futbol dil ve adaletin uygulandığı bir spor mu?" sorusunu gündeme getirdi.

Somut Eleştiriler ve İddialar
Acun Ilıcalı, açıklamalarında somut örneklere yer vererek, geçmişte yaşanan hakem skandallarını gündeme getirdi. Özellikle Fenerbahçe’ye karşı uygulanan "sarı kart operasyonu"na dikkat çekti ve "Fenerbahçe'nin bu sezon 6 maçta 6 penaltısı verilmedi" diyerek ligdeki adaletsizliğe vurgu yaptı.
Ayrıca, Galatasaray’a gösterilmeyen sarı kart sayısının 14 olduğunu belirterek, "Bu lig adil mi?" diye sordu. Maçlarda yapılan VAR incelemelerini de eleştiren Ilıcalı, Galatasaray - Kasımpaşa maçında 9 dakikalık VAR incelemesi yapılmasının anormal olduğunu vurguladı.

Adalet ve Birlik Mesajı
Ilıcalı, "Başarı kenetlenmekten geçiyor" diyerek, Fenerbahçe taraftarının desteğiyle birlikte tüm engelleri aşacaklarını belirtti. TFF’nin adalet getirmek istediğine inandığını ifade eden Ilıcalı, "Ayrıcalık istemiyoruz!" diyerek, adalet talebinin altını çizdi.
Ayrıca, sosyal medyada yaratılan Fenerbahçe’nin kötü olduğu algısına karşı taraftarları birleştirmeye çağırdı. "Bizi bekleyenlere söylüyorum, arkamızda Fenerbahçe taraftarı var!" diyerek, bu süreçte destek talep etti.


Yabancı Hakem Tartışması
Hakemlerin kararlarını da sorgulayan Acun Ilıcalı, yabancı hakem getirilmesi gerektiği konusunda da görüşlerini paylaştı. "Bu işin sonu bu!" diyerek, sistemin değişmesi gerektiğini savundu.
Fenerbahçe'nin bu süreçte karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmek için bir araya gelinmesi gerektiğini belirten Ilıcalı, Türk futbolunun daha iyi bir geleceğe sahip olması için adaletin sağlanması gerektiğini dile getirdi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN