PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi

Bulgaristan'dan Slovenya'ya Yöneldi

Hull City'nin sahibi ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda Bulgaristan’da kulüp arayışında olduğu haberleriyle gündeme gelmişti. Ancak Bulgar basınında yer alan yeni bilgilere göre Ilıcalı, Bulgaristan yatırımından vazgeçti ve rotasını Slovenya’ya çevirdi.

Maribor İçin Niyet Mektubu

Acun Ilıcalı, Slovenya’nın köklü takımlarından Maribor’a yatırım yapmak için harekete geçti. Maribor Ludski Vrat Stadı'nda, kulübe bir niyet mektubu sundu ve Maribor ile nasıl bir iş birliği öngördüğünü anlattı. Ilıcalı, Eylül ayında işlemlerin tamamlanacağını ve tüm belgeleri beklediklerini belirtti.

Ilıcalı'nın Açıklamaları

Acun Ilıcalı mektubunda; “Burada olmaktan gurur duyuyorum. Kulübü başarılı kılmak için işleri nasıl organize edeceğimi biliyorum. Maribor, Avrupa'da mücadele edebilecek bir takım. Bu çok önemli. Amacımız Avrupa'da başarı yaratmaktır. Bu kimsenin kulüp ortağı olmayacak, kendi başarılarını yazmalı. Takımı geliştirmek ve yeni başarılara imza atmak istiyoruz. Taraftarları da sevindireceğimize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Maribor'un Geleceği

Maribor, Slovenya’nın en önemli takımlarından biri olarak biliniyor ve Avrupa'da da adından sıkça söz ettiren bir kulüp. Acun Ilıcalı'nın bu yatırım hamlesi, Maribor taraftarlarını heyecanlandırmış durumda. Ilıcalı’nın sözleriyle, kulübün geleceği için umut vaat eden bir döneme girildiği anlaşılıyor. Taraftarların da destekleriyle Maribor'un Avrupa'da yeni başarılar elde etmesi hedefleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ