Haksız bir uygulama ve haksız bir yargılama sürecine maruz kaldığını belirten Abdullah Özer mektubunda şu görüşleri dile getirdi. "Bir insan için en değerlisi özgürlüktür. Vatanın özgür olması adına özgürlüğümü kaybettim. Ülkemizin başındaki samimiyetsiz yöneticilere sesleniyorum. Terör zamanında bölgeye giderek orada mücadele eden kahramanlarımıza moral, halkımıza destek verdim. Hainlerin ülkemizi bölemeyeceğine mesaj verdim. Ruhsat süresi bitmiş silahım o dönemde yanımdaydı.

Trabzon’un duayen gazetecilerinden, 61saat.com Yayın Danışmanı Ali Savaş, toprağa verildi Trabzon’un duayen gazetecilerinden, 61saat.com Yayın Danışmanı Ali Savaş, toprağa verildi

Bu ceza silinirse özgürlüğüme kavuşacağım. İnsan için en büyük değer özgürlüktür. Benim özgürlüğüm o bölgede kullandığım ruhsat süresi bitmiş silahtan alındı. Gabar’da çıkan petrolde de oradaydım. PKK operasyonlarda oradaydım. Cizre’de, Mardin’de bomba patlatıldığında oradaydım. Şimdi de cezaevindeyim. Yetkililerden sesimi duymasını istiyorum.”

Muhabir: TUNCAY UÇKUN