Resim öğretmenleri Engin Yardım, Ünsal Barutçu ve Muhammet Altuntaş liderliğinde gerçekleşen resim sergisi, birbirinden etkileyici eserlerle doluydu. Sergide sergilenen eserler, öğrencilerin yeteneklerini ve emeklerini gözler önüne serdi.

Son Seçim Anketi: CHP, AK Parti'ye Fark Attı! Son Seçim Anketi: CHP, AK Parti'ye Fark Attı!

Ardından, müzik öğretmenleri Kadir Yeşilırmak, Yunus Şentürk ve Gülşah Bal'ın emeğiyle hazırlanan TSM Okul korosu, Gülşah Bal yönetiminde muhteşem şarkılar seslendirdi. Müzik öğretmeni Kadir Yeşilırmak ve Edebiyat Öğretmeni Fatma Lermi'nin de katkısıyla geceye ayrı bir renk kattılar.

Gecenin finalinde ise, Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine yazılan "Parla" marşı büyük bir coşkuyla seslendirildi. Şarkı, koristler ve izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Programın sonunda, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ve Okul Müdürü Eren Çavdaroğlu'nun da izlediği etkinlikte, koro şefi müzik öğretmenleri Gülşah Bal ve Kadir Yeşilırmak'a çiçekler takdim edildi. Bu muhteşem etkinliğin başarısında emeği geçen herkese teşekkür edildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN