Trabzonspor bizim olmazsa olmazımız. Birçok transfer yapıldı ama gidişat kötüydü. Şehrin en önemli moral değeri Trabzonspor.

Süreci çok dikkatli takip ediyoruz,” diyen Başkan Kaya, transferlerde daha isabetli seçimler yapılmasını temenni ettiğini belirtti.

Hikmet Karaman, Trabzonspor’dan Arseny Batagov’u Kiralamayı Hedefliyor Hikmet Karaman, Trabzonspor’dan Arseny Batagov’u Kiralamayı Hedefliyor

Şenol Güneş’in takımın başına geçmesini “öze dönüş” olarak nitelendiren Kaya, “Sağ olsun, Şenol hocam tecrübeli bir teknik adam ve Trabzon sevdasıyla bu zorlu dönemde sorumluluk aldı. O taşın altına herkes elini koymazdı, ama o bunu yaptı,” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, altyapıdan yetişen yeteneklere rağmen yapılan fazla sayıda yabancı transferlerin takıma zarar verdiğine dikkat çekti:

“Bu kadar üretim gücü olan bir kentin bu kadar çok yabancı transfer yapmasını doğru bulmuyordum. Maalesef, sahadaki sonuçlar da transferlerin isabetli olmadığını gösterdi.”

Trabzonspor’a her zaman destek olacaklarını vurgulayan Başkan Kaya, “Gayretli ve genç bir yönetim var, biraz zamana ihtiyaç var. Biz de bütün gücümüzle Trabzonspor’un yanındayız. Forma kampanyasına da katkı verdik” dedi.

Başkan Kaya’nın açıklamaları, Trabzonspor’a olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne sererken, kulübe duyulan güveni de ortaya koydu.

Muhabir: HABER MERKEZİ