Trabzon’un öğrenci dostu şehirler arasında ilk sıralarda yer almasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi kampüslerinde ücretsiz çamaşırhane hizmetini başlatacak.

CHP'li Başkandan Ahmet Metin Genç’e Tiski Teşekkürü CHP'li Başkandan Ahmet Metin Genç’e Tiski Teşekkürü

CANDAN BAĞLIYIZ

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, başarılı çalışmaları ile Trabzon'da takdir toplayan Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkez Müdürü Dr. Dila Baran'ı ziyaret etti. Ayar, "Vatandaşlarımız kan bağışı konusunda daha duyarlı ve özverili olmalı. Dr. Dila hanım ve ekibini yürekten kutluyoruz. Farkındalık yaratarak toplumu bilinçlendirmek suretiyle kan bağışı konusunu Trabzon ve bölgemizde sürekli diri tutuyorlar" dedi.

SERT MUHTAR BAŞKENTTE

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Kadir Sert, başkent Ankara’da Türkiye Cumhuriyeti Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç’u ziyaret etti. Sert, “Beştepe’den selamlar. Ah içi dolu çanta sen nelere kadirsin” diyerek inceden mesaj verdi.

SAĞLIK TURİZMİ ZİYARETİ

Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili, Özel İmperial Hastanesi'ne bir ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi ve Başhekim Uzm. Dr. Cemil Bayarslan tarafından ağırlanan Başkonsolos İashvili ve ekibi ile sağlık turizmi kapsamında görüş alışverişinde bulunuldu. Taraflar, sağlık turizmi alanında Türkiye-Gürcistan işbirliği dinamikleri, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirerek, iki ülke arasındaki ilişkilerin pekiştirilmesine katkı sağlayacak ortak projeleri görüştüler.

ÇİÇEKLİ’NİN ACI GÜNÜ

Gazetemizin bilgi işlem merkezinde görevli arkadaşımız Osman Çiçekli’nin amcası Ali Haydar Çiçekli hayatını kaybetti. Çiçekli’nin cenazesi dün ikindi namazına müteakip Çanakkale’de toprağa verildi. TAKA Gazetesi olarak mesai arkadaşımız Osman Çiçekli başta olmak üzere tüm Çiçekli ailesine başsağlığı diliyoruz.

TRABZONLU BAŞKAN ANNESİNİ KAYBETTİ

İstanbul’un Küçükçekmece İlçe Belediye Başkanı Kemal Çebi, annesi Ayşe Çebi’yi kaybetmenin acısını yaşadı. Ayşe Çebi dün İstanbul’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kemal Çebi’ye taziye dileklerini iletti.

ESERTÜRK’TEN JEST

Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, kentin sanayici iş insanlarından 1461 Trabzon kulüp başkanı Celil Hekimoğlu’na plaka jesti yaptı. Esertürk, ‘Bu plaka 1461 Trabzon başkanına yakışır’ diyerek 61 TS 1461 plakayı Celil Hekimoğlu’nun aracına taktı. Hekimoğlu, jesti için Emniyet Müdürü Murat Esertürk’e teşekkür etti.

ARSİN’E YENİ HİZMET

Arsin Belediyesi, halkın sağlığına yönelik önemli bir adım daha atarak yeni bir hizmeti bünyesine kazandırdı. Belediye, vatandaşların yaşadığı sinek sorununa etkili çözümler sunmak amacıyla araç üstü sinek ilaçlama hizmetini başlattı. Halk sağlığını ve konforunu ön planda tutan Arsin Belediyesi, sinek ilaçlama aracının ilçe genelinde düzenli olarak çalışacağını ve vatandaşların ev ve iş yerlerini sineklerden koruyacağını belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ