Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, toplantıda yaptığı açıklamada, “Of ilçemizde aile hekimi arkadaşlarımız ile güzel bir çalışma süreci yaşıyoruz. Bu toplantı sayesinde birbirimizi daha yakından tanıma ve hastanemizde sunduğumuz hizmetleri tanıtma imkanı bulduk. Hastanemizde yeni doğan bebekler, aynı gün bağlı bulundukları aile hekimlerine iletiliyor. Ayrıca yeni doğan aşıları, K vitamini uygulamaları ve işitme testleri hastanemizde yapılmakta, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlarımız tarafından kontrolleri sağlanmaktadır” ifadelerini kullandı.

Fırtına ve Şiddetli Dalgalar Balıkçıları Zora Soktu Fırtına ve Şiddetli Dalgalar Balıkçıları Zora Soktu

Toplantıya, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Oğuz Kara, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Ekrem Yıldırım, Of İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr. Elif Çalık Peker, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal ve Of ilçesinde görev yapan aile hekimleri katıldı.

Bu buluşma, aile hekimleri ile hastane arasında iş birliğini güçlendirmeyi ve Of halkına daha kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı amaçlayan önemli bir adım olarak değerlendirildi. Toplantının sonunda, aile hekimleri ve hastane yetkilileri arasındaki iş birliğinin artırılması ve sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulması konusunda mutabık kalındı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY