Kongre Süreci Detayları

Çelik, kongre sürecinin 21 Eylül’de başlayacak 2 günlük delege seçimleriyle ivme kazanacağını belirterek, “12 Ekim 2024 tarihinde belde ve ilçe kongreleri başlayacak. Bu süreç 93 gün sürecek. 28 Aralık 2024’te ise il kongrelerimizi başlatacağız ve bu kongrelerin 79 gün sürmesi bekleniyor. Tüm bu süreçleri mart ayı sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Başkan Kaya Gazilerle Birlikte Öğle Yemeğinde Buluştu: "Gazilerimiz Sayesinde Huzur ve Güven İçindeyiz" Başkan Kaya Gazilerle Birlikte Öğle Yemeğinde Buluştu: "Gazilerimiz Sayesinde Huzur ve Güven İçindeyiz"

İl kongreleri tamamlandıktan sonra gençlik kolları ve kadın kolları kongreleri de yapılacak. Çelik, “Bir ilçede ana kademe kongresinin hemen ardından gençlik ve kadın kolları kongreleri de gerçekleştirilecek. Bu şekilde ilçe, belde ve il kongrelerimizi hızlı bir şekilde tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Büyük Kongre Mart Sonunda Netleşecek

Çelik, Mart ayı sonunda büyük kongreyle ilgili takvimin netleşmiş olacağını belirterek, “Bütün bu süreçleri mart sonuna doğru yetiştirmeyi planlıyoruz. Belde, ilçe ve il kongrelerimizin ardından büyük kongremiz gerçekleşecek” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ