Serpil Akçay, "Baba Ocağı" Cumhuriyet Halk Partisi'ne Katıldı: İyi Parti'den CHP'ye Geçiş Yaptı Serpil Akçay, "Baba Ocağı" Cumhuriyet Halk Partisi'ne Katıldı: İyi Parti'den CHP'ye Geçiş Yaptı

Kozoğlu, açıklamasında, "Yaklaşık 10 aydır yürütmekte olduğum Arsin İlçe Başkanlığı görevimden kimsenin baskısı altında kalmadan, kendi isteğim doğrultusunda affımı isteyerek ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte yanımızda yürüyen dava arkadaşlarıma, yönetim kurulu üyelerime, mahalle başkanlarıma ve kıymetli Arsin halkına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Görev süresince ilçeye hizmet etmek için büyük çaba sarf ettiğini vurgulayan Kozoğlu, "İlçemizi hizmet noktasında ileriye taşıma adına mesai gözetmeksizin çalıştım. Kongre sürecinde aday olmayacağım ve yürütmekten onur duyduğum ilçe başkanlığı görevimi tamamladım." dedi.

Başkan Kozoğlu, açıklamasını, "Çalışma süremiz boyunca davamızı bir adım ileri taşımaya çalıştık. Bu süreçte istemeden kırdığım ya da üzdüğüm arkadaşlar varsa özür diler, haklarını helal etmelerini isterim. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılığımız ve sevgimiz bundan sonra da devam edecektir. Allah'a emanet olun, kalın sağlıcakla." sözleriyle tamamladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU